Lirik Lagu Wong Ketelu - Didi Kempot

Neng atimu ono uwong ketelu Rasane ketulo-tulo uripku Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro Nggodha kowe terus banjur cidro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Wong Ketelu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Wong Ketelu - Didi Kempot


Neng atimu ono uwong ketelu
Rasane ketulo-tulo uripku
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro
Nggodha kowe terus banjur cidro

Rasane peteng koyo mati lampu
Jare seneng nengopo nglarani aku
Jare mati urip tresno karo aku
Seneng susah wong loro biyen janjimu

INTRO

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng ati iki
Rasane keloro-loro
Nengopo kowe ngapusi

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng omah iki
Neng kene aku dewe
Sing ngonangi

Neng atimu ono uwong ketelu
Rasane ketulo-tulo uripku
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro
Nggodha kowe terus banjur cidro

Rasane peteng koyo mati lampu
Jare seneng nengopo nglarani aku
Jare mati urip tresno karo aku
Seneng susah wong loro biyen janjimu

INTRO

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng ati iki
Rasane keloro-loro
Nengopo kowe ngapusi

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng omah iki
Neng kene aku dewe
Sing ngonangi

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng ati iki
Rasane keloro-loro
Nengopo kowe ngapusi

Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng omah iki
Neng kene aku dewe
Sing ngonangi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053