Lirik Lagu Piring Pecah - Didi Kempot

Gek opo to salahku Dosa opo awakku Kebangeten tenan nasibku Koyo alun ing ombak’e banyu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Piring Pecah
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Piring Pecah - Didi Kempot


Gek opo to salahku
Dosa opo awakku
Kebangeten tenan nasibku
Koyo alun ing ombak’e banyu

Loro atiku iki
Perih koyo mengkene
Kowe lungo ninggalke siso
Siso tresno sing ono dadaku

Banyu mili miline ono samudro
Kowe seneng aku sing keloro loro
Manuk wae isih nduwe roso tresno
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

Piring pecah paribasane
Omah omah ora ono trentreme

INTRO

Loro atiku iki
Perih koyo mengkene
Kowe lungo ninggalke siso
Siso tresno sing ono dadaku

Banyu mili miline ono samudro
Kowe seneng aku sing keloro loro
Manuk wae isih nduwe roso tresno
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

Piring pecah paribasane
Omah omah ora ono trentreme
Piring pecah paribasane
Omah omah ora ono trentreme
Ooooo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053