Lirik Lagu Kowe Isih Neng Kene - Didi Kempot

Sakwise kowe lungo ninggalake aku Sepi rasane jroning uripku Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu Rasane koyo isih neng sandhingku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kowe Isih Neng Kene - Didi Kempot

Judul Lagu : Kowe Isih Neng Kene
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Kowe Isih Neng Kene - Didi Kempot


Sakwise kowe lungo ninggalake aku
Sepi rasane jroning uripku
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu
Rasane koyo isih neng sandhingku

Urip seneng lan susahku mung karo kowe
Nangis ngguyu bungah karo kowe
Ning kepiye maneh uwis pestine
Kudu pisah wis bedo panggone

Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Aku ra lali tansah ndedonga
Mung kanggo kowe

Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Aku ra lali marang janjiku
Kowe isih neng kene

INTRO

Sakwise kowe lungo ninggalake aku
Sepi rasane jroning uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu
Rasane koyo isih neng sandhingku

Urip seneng lan susahku mung karo kowe
Nangis ngguyu bungah karo kowe
Ning kepiye maneh uwis pestine
Kudu pisah wis bedo panggone

Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Aku ra lali tansah ndedonga
Mung kanggo kowe

Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Aku ra lali marang janjiku
Kowe isih neng kene