Lirik Lagu Ketaman Asmoro - Didi Kempot


Judul Lagu : Ketaman Asmoro
Ciptaan : Handiman
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ketaman Asmoro - Didi Kempot


Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendhem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendhem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053