Lirik Lagu Lelakon - Didi Kempot


Judul Lagu : Lelakon
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Lelakon - Didi Kempot


Tak rewangi urip koyo ngene
Ngempet mangan lali ngombe
Sak bendino aku mung eling kowe
Kok tego tegone

Ngapusi awakku
Nglarani atiku
Gek opo salahku
Gek opo dosaku

Oh lelakon
Uripku kok koyo ngene
Wiwit cilik nganti gede
Rekoso ra ono enteke

Oh lekakon
Gek nganti kapan pupuse
Gek nganti kapan pupute
Uripku kok terus koyo ngene
Lekakon

INTRO

Tak rewangi urip koyo ngene
Ngempet mangan lali ngombe
Sak bendino aku mung eling kowe
Kok tego tegone

Ngapusi awakku
Nglarani atiku
Gek opo salahku
Gek opo dosaku

Oh lelakon
Uripku kok koyo ngene
Wiwit cilik nganti gede
Rekoso ra ono enteke

Oh lekakon
Gek nganti kapan pupuse
Gek nganti kapan pupute
Uripku kok terus koyo ngene

Oh lelakon
Uripku kok koyo ngene
Wiwit cilik nganti gede
Rekoso ra ono enteke

Oh lekakon
Gek nganti kapan pupuse
Gek nganti kapan pupute
Uripku kok terus koyo ngene
Oh lekakon ...
hoo lelakon uripku
Hoo …

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053