Lirik Lagu Nginepo Jeporo - Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae Nuruti atiku sing kangen kowe Nginepo neng kene sedelo wae Nuruti atiku sing tresno kowe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Nginepo Jeporo
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nginepo Jeporo - Didi Kempot


Nginepo neng kene sewengi wae
Nuruti atiku sing kangen kowe
Nginepo neng kene sedelo wae
Nuruti atiku sing tresno kowe

Elingo jaman semono
Neng pinggiring segoro
Neng kene naliko
Udan sedino

Nginepo neng kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo neng kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen
Seprono nganti seprene
Neng jeporo
Aku mbok tinggal dewe

Padhange mbulan kalingan mendhung
Biyen sayang saiki kok gawe bingung
Neng pantai bandengan kutho jeporo
Biyen neng kono kowe tau janji opo

Nginepo neng kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo neng kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen
Seprono nganti seprene
Neng jeporo
Aku mbok tinggal dewe

Nginepo neng kene sewengi wae
Muliho nganti njedhule srengenge
Nginepo neng kene sedelo wae
Snajan mung ngimpi wis marem rasane

Biso nggo tombo kangen
Seprono nganti seprene
Neng jeporo
Aku mbok tinggal dewe

Padhange mbulan kalingan mendhung
Biyen sayang saiki kok gawe bingung
Neng pantai bandengan kutho jeporo
Biyen neng kono kowe tau janji opo
Neng bandengan pantai kutho jeporo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053