Lirik Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot

Banyu sendang srigati tansaho mili Ilenono atiku sing nelo iki Keloro loro gelaku kapusan janji Marang wong sing tak tresnani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot

Judul Lagu : Umbul Jambe
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Umbul Jambe - Didi Kempot


Banyu sendang srigati tansaho mili
Ilenono atiku sing nelo iki
Keloro loro gelaku kapusan janji
Marang wong sing tak tresnani

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
Poyang-paying nglambrang tekane seprene
Neng ati mung eling kowe

Piye kudu kepiye
Kok dadi koyo ngene
Mbuh ra weruh jawane
Sing salah aku dewe

Srigati umbul jambe
Srigati umbul jambe
Dhek semono janjimu ono neng kene
Srigati umbul jambe
Srigati umbul jambe
Tak enteni neng kene sak tekane

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
Poyang-paying nglambrang tekane seprene
Neng ati mung eling kowe

Piye kudu kepiye
Kok dadi koyo ngene
Mbuh ra weruh jawane
Sing salah aku dewe

Srigati umbul jambe
Srigati umbul jambe
Dhek semono janjimu ono neng kene
Srigati umbul jambe
Srigati umbul jambe
Tak enteni neng kene sak tekane