Lirik Lagu Magelang Nyimpen Janji - Didi Kempot


Judul Lagu : Magelang Nyimpen Janji
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Magelang Nyimpen Janji - Didi Kempot


Yo neng kene iki
Yo neng kutho iki
Neng kutho magelang
Pager ijo sing nyekseni

Kowe tak enteni
Kowe tak kangeni
Ojo lali aku
Setyo nganti tekan pati

Padhang jinglang
Rasane atiku iki
Yen kowe sayang
Aku ngimbangi

Angin wengi
Gunung tidar sing nyekseni
Nganti tekan seprene
Nyatane setyo ing janji
Oouuooo

Yo neng kene iki
Yo neng kutho iki
Neng kutho magelang
Pager ijo sing nyekseni

Kowe tak enteni
Kowe tak kangeni
Ojo lali aku
Setyo nganti tekan pati

Padhang jinglang
Rasane atiku iki
Yen kowe sayang
Aku ngimbangi

Angin wengi
Gunung tidar sing nyekseni
Nganti tekan seprene
Nyatane setyo ing janji

Padhang jinglang
Rasane atiku iki
Yen kowe sayang
Aku ngimbangi

Angin wengi
Gunung tidar sing nyekseni
Nganti tekan seprene
Nyatane setyo ing janji

Padhang jinglang
Rasane atiku iki
Yen kowe sayang
Aku ngimbangi

Angin wengi
Gunung tidar sing nyekseni
Nganti tekan seprene
Magelang sing nyimpen janji
Oouuooo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053