Lirik Lagu Arum Dalu - Didi Kempot

Pupur lan gincu nambai ayu Akeh priyo sing gandrung sliramu Senajan uwis ngerti ngerti sliramu Kembang arum ndalu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Arum Dalu
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Arum Dalu - Didi Kempot


Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske koe soko ino
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadhang
Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu

Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske koe soko ino
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadhang
Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053