Lirik Lagu Ademe Kutho Malang - Didi Kempot

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu Ra ono uwong liyo sing biso nambani Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ademe Kutho Malang - Didi Kempot

Judul Lagu : Ademe Kutho Malang
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ademe Kutho Malang - Didi Kempot


Umpamane kowe ngerti sing ono atiku
Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu
Ra ono uwong liyo sing biso nambani
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo
Ora biso nambani yen aku gelo
Yen nganti kowe lali marang aku iki
Tak tagih janjimu neng singosari

Ademe kutho malang ing wayah wengi
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki
Janjimu seprene sing tak enteni

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu
Ra ono uwong liyo sing biso nambani
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo
Ora biso nambani yen aku gelo
Yen nganti kowe lali marang aku iki
Tak tagih janjimu neng singosari

Ademe kutho malang ing wayah wengi
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki
Janjimu seprene sing tak enteni

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu
Ra ono uwong liyo sing biso nambani
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki
Ra ono uwong liyo sing biso nambani
Yen ra nyawang esemmu neng singosari