Lirik Lagu Sewu Siji - Didi Kempot


Judul Lagu : Sewu Siji
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sewu Siji - Didi Kempot


Aduh romo ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku nduweni dosa
Nganti saiki isih kroso ning dodo

Rino wengi ra lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Rino wengi ra lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM