Lirik Lagu Cemoro Sewu - Didi Kempot

Mental mentul cemoro kegowo angin manuk jalak podo ngoceh wanci enjing kenal pisan selawase mesti eling soyo cedak bebasan wong seng nyanding... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cemoro Sewu - Didi Kempot

Judul Lagu : Cemoro Sewu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Cemoro Sewu - Didi Kempot


Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci enjing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong seng nyanding

Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah mudun karo nyawang tetanduran
Karang anyar Magetan wes ra kengrosan
Paribasan sak kedep netro wes tekan

Uwo uwoan sing do gemandul
Tidak bohong pancen leres memang betul

Embun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing di gowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Nalikane ndek biyen isih pacaran

Embun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing di gowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Nganti seprene ning ati isih kelingan