Lirik Lagu Sewu Dino - Didi Kempot

Rasane lemes awak iki Koyo tanpo doyo Naliko layangmu tak woco Atiku koyo ra percoyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sewu Dino - Didi Kempot

Judul Lagu : Sewu Dino
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sewu Dino - Didi Kempot


Rasane lemes awak iki
Koyo tanpo doyo
Naliko layangmu tak woco
Atiku koyo ra percoyo

Tak enteni rino klawan wengi
Suko manah nggonmu bali
Nganti ra kroso ueis sewu dino
Nggonmu pamit lungo

Salahku opo dusoku opo
Kowe tego nggandheng priyo liyo
Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu

Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu
Yen atimu ra koyo ayumu