Lirik Lagu Dalan Tembus - Didi Kempot

Mental mentul cemoro kegowo angin Manuk jalak podo ngoceh wanci injing Kenal pisan selawase mesti eling Soyo cedak bebasan wong sing nyanding... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dalan Tembus - Didi Kempot

Judul Lagu : Dalan Tembus
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Dalan Tembus - Didi Kempot


Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Karanganyar magetan wis ra krenggosan
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Woh wohan sing do gemandul
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Mbun sing netes ono ing rambut
(Howo adem) sing digowo kabut

Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Nganti sePiene neng ati tansah kelingan

Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
(Dalan tembus) dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut

Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Nganti sePiene neng ati tansah kelingan
Dalan tembus cemoro sewu sarangan