Lirik Lagu Waspada 2012 - Yoyok GBN



Judul lagu : Waspada 2012
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Waspada 2012 - Yoyok GBN


Ono tahun biso nggemparake,
ambyareng lintang wis ono tandane
Pecaheng bumi sing biso ngambyorake,
kabeh menungso nylametno uripe

Waspada ojo di lalekno,
mergo saiki jaman wis tuwo
Ojo dumeh mergo sing nandang waras,
opo sing di paringne ing 2012

Ayo podo nuwun marang sing Kuoso,
supoyo urip iki biso sempurno
percoyo marang sing Kuoso

Ono tahun sing kabeh bakal nemoni,
sewu panas ing bumi biso dadi siji
akeh menungso sing podo nyirnani

Duh Gusti sing moho suci,
ingsun sing welas,
opo sing di paringne ing 2012

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM