Lirik Lagu Ombak Segoro Kidul - Yoyok GBN

Tansah kelingan sak jeroning atiku, tansah katon sak jeroning impenku Lambe tipis sing dadi pangeling, mripat biru sing dadi idamanku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Ombak Segoro Kidul
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ombak Segoro Kidul - Yoyok GBN


Tansah kelingan sak jeroning atiku,
tansah katon sak jeroning impenku
Lambe tipis sing dadi pangeling,
mripat biru sing dadi idamanku

Soyo suwe malah dadi ngen-ngenan,
awan bengi tansah kelingan
Dasar ayu pepujaneng ati,
rino lan wengi atiku tansah rindu

Pancen sliramu dadi kembang deso,
gawe atiku iki tansah tresno
Mbesuk kapan aku biso nduweni,
cah ayu sing dadi gantilane ati

Di sekseni ombak segoro kidul,
tresnoku iki ora bakal ucul
Di sekseni angin gunung semiler,
tresnaku iki ora bakal kenter

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053