Lirik Lagu Tunggal Kembar - Yoyok GBN

Rino wengi wulan tahun dadi saksi, anggonku njajak deso melankori Anggoleki kembaranku ono neng ngendi, nganti seprene durung biso nemoni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tunggal Kembar - Yoyok GBN


Judul lagu : Tunggal Kembar
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tunggal Kembar - Yoyok GBN


Rino wengi wulan tahun dadi saksi,
anggonku njajak deso melankori
Anggoleki kembaranku ono neng ngendi,
nganti seprene durung biso nemoni

Wayah esuk sumebyar padange rino,
wong tuo sekarone wis ra ono
Aku kembar biyene di pisahno,
sedulurku ono ngendi tak goleki

Aku iki pancen bener sedulurmu,
nadyan olo rupoku ugo kembaranmu
Naliko bebarengan topo ing nggarbo,
banjur lahir wiwit cilik di pisahno

Aku dewe ora mangerti dununge,
kembaranku opo wis penak uripe
Kahanane opo mulyo sak balike,
ono kutho opo ono neng ndeso

Sedulur kembar podo rupo iku kembarane,
kembar sejati podo rupo angel di goleki
Kembare rupo, rupo podo ning atine bedo,
rupo sejati kembar ati biso nyawiji