Lirik Lagu Neng Pacitan - Didi Kempot

Koyo ngene rasane uwong kasmaran rino wengi neng ati ora karuan tansah kelingan kepingin nyawang neng kene neng kutho Pacitan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Neng Pacitan - Didi Kempot


Judul lagu : Neng Pacitan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Dangdut Remix Campursari

Lirik Neng Pacitan - Didi Kempot


Koyo ngene rasane uwong kasmaran
rino wengi neng ati ora karuan
tansah kelingan kepingin nyawang
neng kene neng kutho Pacitan

Setyo janji tresnoku ora ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku ngrantes uripku
muliho neng Pacitan neng kuthoku

Dudu klambi anyar
sing tak suwun mring sliramu
Nanging roso tresno
selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar
sing tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno
tresnaku kanggo sliramu

Neng kutho kene iki
aku setyo ngenteni
Sewu siji goa sing dadi seksi

Setyo janji tresnoku ora ngapusi
nganti mati mung kowe sing ono ati

Nangis batinku
ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan
neng kuthoku

Dudu klambi anyar
sing tak suwun mring sliramu
Nanging roso tresno
selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar
sing tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno
tresnaku kanggo sliramu

Neng kutho kene iki aku setyo ngenteni
sewu siji goa sing dadi seksi
Neng kutho kene iki aku setyo ngenteni
Neng Pacitan aku ora biso lali