Lirik Lagu Soge Kenangan - Joko Sutrisno

Kelingan tekan seprene nalikane gegandengan wayah sore pasuryanmu kang kasorot srengenge ndek mbiyen ono ing pantai Soge... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Soge Kenangan
Penyanyi : Joko
Ciptaan : Joko Sutrisno
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Soge Kenangan


Kelingan tekan seprene
nalikane gegandengan wayah sore
pasuryanmu kang kasorot srengenge
ndek mbiyen ono ing pantai Soge

Prasetyamu kang tansah tak ugemi
kasimpen jero ono ing ati
bakal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan sawiji

Soge... panggonanmu dadi saksi
marang loro tresnaku iki

Slirane... sing mbiyen setyo ing janji
saiki ra biso tak duweni

Soge... ngertio kekarepanku
saiki aku mung pingin ketemu

Senadyan sedelo wis marem atiku
biso gawe tombone kangenku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053