Lirik Lagu Mbulan Neng Langit Pacitan - Didi Kempot

Ndeliko neng mburine mbulan neng duwur langit kutho Pacitan Katon neng netro datan sekedep terus tak sawang... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mbulan Neng Langit Pacitan - Didi Kempot


Judul lagu : Mbulan Neng Langit Pacitan
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Mbulan Neng Langit Pacitan - Didi Kempot


Ndeliko neng mburine mbulan
neng duwur langit kutho Pacitan
Katon neng netro
datan sekedep terus tak sawang

Endahe gendhing guo Tabuhan
kairing angin swarane suling
Nentremke ati atiku iki
wong sing kasmaran

Aku ra salah milih sliramu
urip sak omah saiki nyoto aku ra salah
Aku ra salah milih sliramu
seprono seprene rasane koyo wong wulan madu