Lirik Lagu Misah Tresno (Teleng Ria) - Ali Soecasmoen

Ombak Teleng Ria Pacitan dadi seksi lelakon jaman semono ora pisah sak lawase koyo melati lan wangine sumpah janji prasetyamu marang aku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Misah Tresno (Teleng Ria)
Ciptaan : Ali
Penyanyi : Ali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Misah Tresno (Teleng Ria) - Ali


Ombak Teleng Ria Pacitan
dadi seksi lelakon jaman semono
ora pisah sak lawase koyo melati lan wangine
sumpah janji prasetyamu marang aku

Tangis mbrebes mili ono pipi
tanpo ngerti opo salah lan dosaku
kowe megatake tresno pilih karo priyo liyo
jebul tresnamu ora keno di percoyo

Yooo... wis pancen nasibku
nandang loro sak jeroning atiku
Yooo... tak lilak'ke awakmu
tanpo pamit kowe ninggalake aku

Opo iki dadi pesthine Gusti
tresno kuwi ora kudu andarbeni

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053