Lirik Lagu Kahanan Urip (Kelunto Lunto) - Sahid Indra

Kahanan uripku iki wong kang cidro mergo tresno Atiku trenyuh mikirake tresno nasibku kelunto lunto... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kahanan Urip (Kelunto Lunto) - Sahid Indra


Judul lagu : Kahanan Urip (Kelunto Lunto)
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Ali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kahanan Urip (Kelunto Lunto) - Sahid Indra


Kahanan uripku iki
wong kang cidro mergo tresno
Atiku trenyuh mikirake tresno
nasibku kelunto lunto

Opo kowe ra kelingan
ngajak urip bebarengan
Kowe tak tresnani setuluse ati
tak trimak'ke mergo kanggo sliramu

Opo kowe ra rumongso
aku tresno koyo ngono
Opo kowe ra rumongso
yen kowe loro aku ono

Duh Gusti
ngopo aku di larani

Aku cinta, aku sayang, aku rindu, aku isih tresno
Aku cinta, aku masih sayang, aku isih tresno sliramu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053