Lirik Lagu Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra

Manise esemanmu pancen gawe seneng sing nyawang sliramu Aluse ucapanmu iso gawe tentreme ati sing krungu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Kowe Sing Gawe Loro
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra


Manise esemanmu
pancen gawe seneng
sing nyawang sliramu

Aluse ucapanmu
iso gawe tentreme
ati sing krungu

Nanging kabeh kuwi
ora koyo sing tak roso jroning ati iki
Tresnomu nyang aku
jebule ninggalke roso loro neng atiku

ho..o..ho.. hooo... hooo...

Kowe sing tak tresno
kowe sing gawe loro
Kowe nylingkuhne aku
karo wong lanang liyo

Manise ucapmu
naliko semono
Tanpo ono bukti
sing tak roso jroning ati

ho..o..ho.. hooo... hooo...

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053