25 Sep 2016


Judul lagu : Banyu Birune Soge
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Ali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Banyu Birune Soge - Sahid Indra


Sayang sak jujure aku kangen sliramu
opo kowe ugo ngrasake iku
Bengi arep turu mikir sliramu
nganti luh tumetes ing pipiku

Jembatan ing soge iki seksi bisu
yen kangen sliramu
Soko kene aku nyawang banyu biru
sing wujud gambarmu

Wong manis mugo mugo
kowe ngerti atiku
Roso tresnaku
mung kanggo sliramu

Sayang saben detik aku nyawang hp ku
nunggu sms soko sliramu
Bengi arep turu mung mikir awakmu
nganti luh tumetes ing pipiku

Jembatan ing soge iki seksi bisu
yen kangen sliramu
Soko kene aku nyawang banyu biru
sing wujud gambarmu

Wong manis mugo mugo
kowe ngerti atiku
Roso tresnaku
mung kanggo sliramu