Lirik Lagu LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra

Lirik Lagu LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra


Judul lagu : LBM (Luwih Becik Mundur)
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra


Kowe ninggalke aku
kowe nglaleke aku
Tanpo ono alasan
jelas soko sliramu

Aku wis nglalekake
aku wis ngikhlasake
Mergo aku iki
menungso sing mung njalani

Loro pancen loro
nanging aku kudu lilo
Kowe ninggal aku
mesthine golek sing mulyo

Aku wong ra duwe
kudune sing sadar dewe
Luwih becik mundur
timbang loro tak rasake

Mugo kowe
urip tansah mulyo
Karo uwong
sing paling mbok tresno

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.