Lirik Lagu LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra

Kowe ninggalke aku kowe nglaleke aku Tanpo ono alasan jelas soko sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : LBM (Luwih Becik Mundur)
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra


Kowe ninggalke aku
kowe nglaleke aku
Tanpo ono alasan
jelas soko sliramu

Aku wis nglalekake
aku wis ngikhlasake
Mergo aku iki
menungso sing mung njalani

Loro pancen loro
nanging aku kudu lilo
Kowe ninggal aku
mesthine golek sing mulyo

Aku wong ra duwe
kudune sing sadar dewe
Luwih becik mundur
timbang loro tak rasake

Mugo kowe
urip tansah mulyo
Karo uwong
sing paling mbok tresno

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053