Lirik Lagu Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki


Lirik Lagu Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki

Lirik Lagu Tak Lereni Tresno Iki by Om Yosh ciptaan dari Fikazein. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Tak Lereni Tresna Iki
Artist : Om Yosh
Songwriter : Fikazein
Album : Single 3
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Tak Lereni Tresna Iki Lyrics

tego tenan awakmu nglarani ati
ra sepisan mataku iki ngonangi
bola bali mung maaf sebatas gur alesan
mbesuk maneh kowe mung mblenjani janji

kurang sabar piye maneh aku iki
ngadepi kowe ning mburi main ati
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji
tapi ngopo balesanmu koyo ngene

aku wis ra betah ngandani awakmu
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
kowe yen betah karo deweke ning kono
tak lereni tresna iki nggo sliramu

ibarat ati iki watu ning grojogan
sing ketok atos jebul iso tipis

---INTRO---

kurang sabar piye maneh aku iki
ngadepi kowe ning mburi main ati
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji
tapi ngopo balesanmu koyo ngene

aku wis ra betah ngandani awakmu
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
kowe yen betah karo deweke ning kono
tak lereni tresna iki nggo sliramu

aku wis ra betah ngandani awakmu
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
kowe yen betah karo deweke ning kono
tak lereni tresna iki nggo sliramu

tak lereni tresna iki nggo sliramu
tak lereni tresna iki nggo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Purnama Merindu