Lirik Lagu Happy Asmara - Kelangan Tresnamu


Lirik Lagu Happy Asmara - Kelangan Tresnamu

Lirik Lagu Kelangan Tresnomu by Happy Asmara ciptaan dari Pup Pup Whelly. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Kelangan Tresnamu
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Pup Pup Whelly
Label : Global Musik

Kelangan Tresnamu Lyrics

ngene rasane kelangan
kelangan wong sing tak sayang
peteng jagate atiku kelingan
kowe ninggal aku

tak lalek lalekno tapi
atiku tetep eling
mung biso nyawang
ngangen ngangen tapi
ora biso nyanding

tak tuliske lagu
tak tembangke nggo sliramu
nandes jeru atiku
perihe mok gawe tatu

amung bisa nyawang fotomu
saben ku kangen sliramu
jujur sak jeroning batinku
abot kelangan tresnomu

kowe milih tresno sing liyo
aku biso opo
mung ngempet ing jero dodo

lilo kudu lilo
senadyan perih sing tak roso
kuatke atiku
kudu kelangan tresnomu

---INTRO---

amung bisa nyawang fotomu
saben ku kangen sliramu
jujur sak jeroning batinku
abot kelangan tresnomu

kowe milih tresno sing liyo
aku biso opo
mung ngempet ing jero dodo

amung bisa nyawang fotomu
saben ku kangen sliramu
jujur sak jeroning batinku
abot kelangan tresnomu

kowe milih tresno sing liyo
aku biso opo
mung ngempet ing jero dodo

lilo kudu lilo
senadyan perih sing tak roso
kuatke atiku
kudu kelangan tresnomu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Karna Rindu