Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur | Sinjo X KrisNKros


Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur | Sinjo X KrisNKros

Lirik Lagu Ora Luntur by Woro Widowati

Title : Ora Luntur
Artist : Woro Widowati
Songwriter : Dodo Sinjo
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Ora Luntur Lyrics

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

salah
aku ngakoni ki pancen salah
salah
nresnani kowe sing durung pisah

ngopo
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

ning cedakmu
kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati
kulo niki kedah kados pundi gusti

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

---INTRO---

ngopo
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

nganti tekan tutup umur
tresnaku nganti tutup umur

Baca Juga : Lirik Lagu Woro Widowati - Siji Saklawase