Lirik Lagu Woro Widowati - Mrebes Mili Feat Ronz Asmara


Lirik Lagu Woro Widowati - Mrebes Mili Feat Ronz Asmara

Lirik Lagu Mrebes Mili by Ronz Asmara & Woro Widowati ciptaan dari Ronz Asmara. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Mrebes Mili
Artist : Ronz Asmara Ft. Woro Widowati
Songwriter : Ronz Asmara
Album : Single ke 4
Label : Twog Record
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Mrebes Mili Lyrics

umpamane
dalan urip biso tak tulis dewe
wes mesti ceritane ora koyo ngene
yen biso tak baleni
soko sing tak karepke
aku pingin
ning uripmu sak durunge de e

sepurane
pancen kabeh iki salahku
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
sing tak tompo
kowe wis nyanding wong liyo

ojo digetuni
ojo gawe mrebes mili
sejatine tresno
ra kudu duweni
mbok oyak o tekan ngendi yen gusti
ora ngijini
koe lan aku ra bakal dadi siji

lungaku nyambut gawe
ora mergo ninggalke koe
pengin lumrah kancane
bahagia ro koe
janjimu bakal ngenteni setio
lan jogo tresnaku
mugo bahagio karo pilihan uripmu

---INTRO---

umpamane
dalan urip biso tak tulis dewe
wes mesti ceritane ora koyo ngene
yen biso tak baleni
soko sing tak karepke
aku pingin
ning uripmu sak durunge de e

ojo digetuni
ojo gawe mrebes mili
sejatine tresno
ra kudu duweni
mbok oyak o tekan ngendi yen gusti
ora ngijini
koe lan aku ra bakal dadi siji

lungaku nyambut gawe
ora mergo ninggalke koe
pengin lumrah kancane
bahagia ro koe
janjimu bakal ngenteni setio
lan jogo tresnaku
mugo bahagio karo pilihan uripmu

sadaro (sadaro)
elingo (elingo)
sak durunge tambah loro

selawase (selawase)
tresno iki (tresno iki)
bakal tak simpen ning jero dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur