Lirik Lagu Suliyana - Sukur Kepus


Lirik Lagu Suliyana - Sukur Kepus

Lirik Lagu Sukur Kepus by Suliyana

Title : Sukur Kepus
Artist : Suliyana
Songwriter : Wawan Dapoer
Album : Single
Category : Lagu Osing Banyuwangi Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Sukur Kepus Lyrics

sun sing tau njaluk gunung
mergo angen angen isun sing duwur
yo nong riko
apuo demen ngiris ati
demen neblukno eluh ring pipi

endi lemese atine
koyok bengen hang sun tompo kawite
yo nong endi
lawas bareng magih sing apal
riko ngendek melaku dewekan

nyemplungo nong atinisun
ojo sukur kepus
riko nyincing kari nanggung
yo ngertenono karep isun
ojo mung diambus
sing krungu suworonisun melung kadung welas
ojo mung ngempet rogonisun

---INTRO---

endi lemese atine
koyok bengen hang sun tompo kawite
yo nong endi

nyemplungo nong atinisun
ojo sukur kepus
riko nyincing kari nanggung
yo ngertenono karep isun
ojo mung diambus
sing krungu suworonisun melung

nyemplungo nong atinisun
ojo sukur kepus
riko nyincing kari nanggung
yo ngertenono karep isun
ojo mung diambus
sing krungu suworonisun melung kadung welas
ojo mung ngempet rogonisun
ojo mung ngempet rogonisun

Baca Juga : Lirik Lagu Jodo Wong Liyo - Suliyana