Lirik Lagu Jodo Wong Liyo - Suliyana


Lirik Lagu Jodo Wong Liyo - Suliyana

Lirik Suliyana - Jodo Wong Liyo


Title : Jodo Wong Liyo
Artist : Suliyana
Songwriter : GoPy
Label : Global Musik Era Digital

Jodo Wong Liyo Lyrics


Bendino bebarengan
Tibane jodo wong lian
Lorone nembus nong njero jeru
Ngrusak pikiran

**
Koyo koyo o sing percoyo
Nong kahanan ngarepan moto
Sak singsete welas sun taleni
Mageh biso ucul mageh biso ucul

Iling janjine bengen
Ngajak bebarengan
Lan ngukir cerito
Urip keloronan

Kembung eluh ring pipi
Deresi ati
Nyatane hang isun terimo
Mung janji beloko

Bisane yo mung nangis
Bisane yo mung nyawang
Keroso nyesek nong njero ati
Ajur leleran

Back to **

Baca Juga : Lirik Lagu Terdiam Sepi - Suliyana




-->