Lirik Lagu Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang


Lirik Lagu Safira Inema - Wes Ra Kurang Kurang

Lirik Lagu Wes Ra Kurang Kurang by Safira Inema ciptaan dari Herry Receh (Sleman Receh). Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Wes Ra Kurang Kurang Lyrics

tak terfikir nang aku
bakal gawe loro ati
ngenteni kowe seng tak tresnani
ora bakal ilang

sakiki mong kari
mong kari crito loro seng neng ati
ora bakal iso mari

rasane ati iki
remok nganti kepati pati

wes ra kurang kurang
gonku ngerteni kowe
saben wayah wayah
mong aku seng ngancani pas loro ati

wes ra kurang kurang
ngonku merjuangke
esok awan wengi
mong kanggo kowe seng tak tresnani

ngapuranen aku
wes gawe loro atimu
aku ora iso njoggo atiku kanggo sliramu

geton sak jroning batinku
wes gawe loro atimu
opo kowe isih iso nompo tresnaku iki

rasane ati iki
remok nganti kepati pati

wes ra kurang kurang
gonku ngerteni kowe
saben wayah wayah
mong aku seng ngancani pas loro ati

wes ra kurang kurang
ngonku merjuangke
esok awan wengi
mong kanggo kowe seng tak tresnani

ngapuranen aku
wes gawe loro atimu
aku ora iso njoggo atiku kanggo sliramu

geton sak jroning batinku
wes gawe loro atimu
opo kowe isih iso nompo tresnaku iki

Title : Wes Ra Kurang Kurang
Artist : Safira Inema
Songwriter : Herry Receh (Sleman Receh)
Album : Single
Label : Global Musik
Category : Lagu Koplo Jawa Terbaru 2020

Baca Juga : Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati