Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati (DJ Thonglek)


Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati (DJ Thonglek)

Lirik Lagu Rasane Ati by Safira Inema

Title : Rasane Ati
Artist : Safira Inema
Songwriter : Jemy Tristan
Album : Single
Label : Aisa Productions
Category : Lagu Remix Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Rasane Ati Lyrics

rasane ning ati iki
tambah sayang marang awakmu
ning njero ndadaku iki
amung ono jenengmu

tresnaku marang awakmu
koyo rembulan ing dalu
maringi padang ing wengi iki
ngilangono roso sepi

saktenane aku ra iso
ngapusi atiku
roso tresno sing ono njero dodo
ora biso sirno

senadyan mung biso ngawasi
adem ati iki
mugi gusti tansah welas maringi
kuat ati iki

---INTRO---

tresnaku marang awakmu
koyo rembulan ing dalu
maringi padang ing wengi iki
ngilangono roso sepi

saktenane aku ra iso
ngapusi atiku
roso tresno sing ono njero dodo
ora biso sirno

senadyan mung biso ngawasi
adem ati iki
mugi gusti tansah welas maringi
kuat ati iki

Baca Juga : Lirik Lagu Syafa Inema - Separo Ati