Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati (DJ Thonglek)

Lirik Lagu Safira Inema - Rasane Ati (DJ Thonglek)

Lirik Lagu Rasane Ati by Safira Inema

Title : Rasane Ati
Artist : Safira Inema
Songwriter : Jemy Tristan
Album : Single
Label : Aisa Productions
Category : Lagu Jawa

Rasane Ati Lyrics

rasane ning ati iki
tambah sayang marang awakmu
ning njero ndadaku iki
amung ono jenengmu

tresnaku marang awakmu
koyo rembulan ing dalu
maringi padang ing wengi iki
ngilangono roso sepi

saktenane aku ra iso
ngapusi atiku
roso tresno sing ono njero dodo
ora biso sirno

senadyan mung biso ngawasi
adem ati iki
mugi gusti tansah welas maringi
kuat ati iki

tresnaku marang awakmu
koyo rembulan ing dalu
maringi padang ing wengi iki
ngilangono roso sepi

saktenane aku ra iso
ngapusi atiku
roso tresno sing ono njero dodo
ora biso sirno

senadyan mung biso ngawasi
adem ati iki
mugi gusti tansah welas maringi
kuat ati iki

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.