Lirik Lagu Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro


Lirik Lagu Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro

Lirik Lagu Tresnomu Koyo Gapuro by Jihan Audy


Title : Tresnomu Koyo Gapuro
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Poer Brigade
Label : Multipro Picture

Tresnomu Koyo Gapuro Lyrics


bien kowe janji karo aku
setio ngancani susah lan senengku
pancen tak akoni mung kowe sing biso
nentremne ati iki

nanging saikine kowe bedo
sak polahku kabeh kok salahno
opo iki caramu goleki kesalahku
kowe lungo ro wong liyo

reff :

tresnomu koyo gapuro
awale selamat datang
tapi akhire selamat jalan

kowe lungo ninggal kenangan
bareng teko gowo undangan
atiku remuk rakaruan

---INTRO---

nanging saikine kowe bedo
sak polahku kabeh kok salahno
opo iki caramu goleki kesalahku
kowe lungo ro wong liyo

reff :

tresnomu koyo gapuro
awale selamat datang
tapi akhire selamat jalan

kowe lungo ninggal kenangan
bareng teko gowo undangan
atiku remuk rakaruan

tresnomu koyo gapuro
awale selamat datang
tapi akhire selamat jalan

kowe lungo ninggal kenangan
bareng teko gowo undangan
atiku remuk rakaruan
atiku remuk rakaruan

Baca Juga : Lirik Lagu Dongakno Aku - Danang Danzt Feat Jihan Audy