Lirik Lagu Friska - Jampang Tandang


Lirik Lagu Friska - Jampang Tandang

Lirik Lagu Jampang Tandang by Friska


Title : Jampang Tandang
Artist : Friska
Songwriter : Pian Gasentra
Label : Gasentra Pajampangan
Category : Lagu Sunda Terbaru 2020

Jampang Tandang Lyrics


jampang lembur tandang
nu miboga pangawasan pakidulan
jampang lembur makmur
nelah lembur nu kamashur pangwangunan

jampang lembur urang
nu mibanda kabudayan logat jampang
jampang lembur subur
tani hade ku tatanen pertanian

reff :

nya didinya tempatna pariwisata
wisatawan datangna ti mana-mana
minajaya ujung genteng pangumbahan
tempat eta nu jadi sasaran

yu baraya urang jaga lembur urang
kaendahan penghijauan pakarangan
rahayat jauh tina papaseaan
repeh rapih silih asih tur sa iman

---INTRO---

jampang lembur tandang
nu miboga pangawasan pakidulan
jampang lembur makmur
nelah lembur nu kamashur pangwangunan

jampang lembur urang
nu mibanda kabudayan logat jampang
jampang lembur subur
tani hade ku tatanen pertanian

reff :

nya didinya tempatna pariwisata
wisatawan datangna ti mana-mana
minajaya ujung genteng pangumbahan
tempat eta nu jadi sasaran

yu baraya urang jaga lembur urang
kaendahan penghijauan pakarangan
rahayat jauh tina papaseaan
repeh rapih silih asih tur sa iman

nya didinya tempatna pariwisata
wisatawan datangna ti mana-mana
minajaya ujung genteng pangumbahan
tempat eta nu jadi sasaran

yu baraya urang jaga lembur urang
kaendahan penghijauan pakarangan
rahayat jauh tina papaseaan
repeh rapih silih asih tur sa iman

Baca Juga : Lirik Lagu Dagang Pindang - Dian Anic