Lirik Lagu Dian Anic - Dagang Pindang


Lirik Lagu Dian Anic - Dagang Pindang

Lirik Dagang Pindang - Dian Anic


Title : Dagang Pindang
Artist : Dian Anic
Songwriter : Zale RM
Original Song : Sultan Trenggono
Genre : Tarling
Music : Anica Nada

Dagang Pindang Lyrics


nasib..
kaberan temen..
due demenan..
ngeraupe wirang..

tega kakang pancen tega
hianati cinta
apasi sengaja nyakiti kula

rasa isin campur wirang
nggepok ning badan
sun duwe demenan
ngeraupi wirang

kakang perna njaluk sedan
sun rela bobok celengan
rumasa kita wong langka
rela korban jiwa raga

dilawani dagang pindang
ora isin ora wirang
tapi apa sing tek trima
lara wirang sing tek rasa

endase koyoan kabeh
demenan selingkuh bae
mlaku ora katon dalan
akibat peteng delengan

sampek ilang napsu mangan
di lelara ning demenan
ati sun rasane lara
kecewa gawe nelangsa

rasa isin campur wirang
nggepok ning badan
sun duwe demenan
ngeraupi wirang

---INTRO---

kakang perna njaluk sedan
sun rela bobok celengan
rumasa kita wong langka
rela korban jiwa raga

dilawani dagang pindang
ora isin ora wirang
tapi apa sing tek trima
lara wirang sing tek rasa

endase koyoan kabeh
demenan selingkuh bae
mlaku ora katon dalan
akibat peteng delengan

sampek ilang napsu mangan
di lelara ning demenan
ati sun rasane lara
kecewa gawe nelangsa

Baca Juga : Lirik Lagu Terlalu Bahagia - Dian Anic




-->