Lirik Lagu Dhe Baz - Percoyo Gusti


Lirik Lagu Dhe Baz - Percoyo Gusti

Lirik Lagu Percoyo Gusti by Dhe Baz

Title : Percoyo Gusti
Artist : Dhe Baz
Songwriter : Pakdhe Baz
Album : Single

Percoyo Gusti Lyrics

gusti..
snadyan abot lelakon uripku iki
gusti..
snadyan abot kudu dilakoni

aku kerjo esuk sore
ndedungo sak mbendinane
mergo gusti mboten sare
kulo percoyo janjine

gusti..
snadyan abot lelakon uripku iki
gusti..
snadyan abot kudu dilakoni

aku kerjo esuk sore
ndedungo sak mbendinane
mergo gusti mboten sare
kulo percoyo janjine

snadyan bebrayanku bubrah
dalane tuhan ratau salah
aku ra bakal dendam
sumpah ora dendam

mbiyen aku kelangan kowe
saiki wes oleh gantine
gusti ratau mblenjani janjine
aku wes bahagia karo sing iki

---INTRO---

aku kerjo esuk sore
ndedungo sak mbendinane
mergo gusti mboten sare
kulo percoyo janjine
hee.. yee..

snadyan bebrayanku bubrah
dalane tuhan ratau salah
aku ra bakal dendam
sumpah ora dendam

mbiyen aku kelangan kowe
saiki wes oleh gantine
gusti ratau mblenjani janjine

snadyan bebrayanku bubrah
dalane tuhan ratau salah
aku ra bakal dendam
sumpah ora dendam

mbiyen aku kelangan kowe
saiki wes oleh gantine
gusti ratau mblenjani janjine
aku wes bahagia karo sing iki
aku wes bahagia aku wes bahagia
aku wes bahagia karo sing iki

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono