Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono


Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono

Lirik Ngertenono - Dhe Baz & Putri Kristya


Title : Ngertenono
Artist : Putri Kristiya & Dhe Baz
Songwriter : DHE BAZ
Label : Jayameida Record

Ngertenono Lyrics


ngertenono ra ono wong liyo
sing iso ngerteni karepe atiku iki
percoyo mung awakmu
sing biso nambani
tatu neng atiku

coming soon

Baca Juga : Lirik Lagu Putri Kristya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)