Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono

Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono

Lirik Ngertenono - Dhe Baz & Putri Kristya


Title : Ngertenono
Artist : Putri Kristiya & Dhe Baz
Songwriter : DHE BAZ
Label : Jayameida Record

Ngertenono Lyrics


aku takut jatuh cinta lagi
mesti tibone loro ati
nanging tekomu ngobati
loro atiku sing wingi

kowe ojo selalu salah tompo
ojo mbok padakne wong liyo
awakku iki pancen bedo
sing penting aku tresno sliramu

ngertenono raono wong liyo
sing iso ngerteni karepe atiku iki
mergo yo mung awakmu
sing iso nambani tatu ning atiku

sadarono kowe juarane
sing iso ngalahke pilihanku sing liyane
mugo awake dewe biso langgeng selawase
nganti tekan sak matine

kowe ojo selalu salah tompo
ojo mbok padakne wong liyo
awakku iki pancen bedo
sing penting aku tresno sliramu

ngertenono raono wong liyo
sing iso ngerteni karepe atiku iki
mergo yo mung awakmu
sing iso nambani tatu ning atiku

sadarono kowe juarane
sing iso ngalahke pilihanku sing liyane
mugo awake dewe biso langgeng selawase
nganti tekan sak matine

ngertenono raono wong liyo (aku wes ngerteni)
sing iso ngerteni karepe atiku iki (mung aku sing iso ngerti karepmu)
mergo yo mung awakmu sing iso nambani tatu ning atiku

sadarono kowe juarane
sing iso ngalahke pilihanku sing liyane
mugo awake dewe biso langgeng selawase
nganti tekan sak matine

mugo awake dewe biso langgeng selawase
nganti tekan sak matine

Baca Juga : Lirik Lagu Putri Kristya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)
Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.