Lirik Lagu Bunderan Srandakan Dadi Saksi - Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild


Lirik Lagu Bunderan Srandakan Dadi Saksi - Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild

Lirik Lagu Bunderan Srandakan Dadi Saksi by Andros Los Bandros & Ardiyan Wild

Title : Bunderan Srandakan Dadi Saksi
Artist : Andros Los Bandros Feat Ardiyan Wild
Songwriter : Hendras Unknown & Andros Los Bandros
Album : Single
Label : W.R.G Studio
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Bunderan Srandakan Dadi Saksi Lyrics

bunderan srandakan
aku lan kowe kenanlan
nalikane kae kowe lagi dewekan
atiku rasane seneng ora karuan
pikirku kowe durung duwe gandengan

ra eling wektu aku mikirke sliramu
manis esemmu kegowo ning ngimpiku
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
tresnoku iki mung mbok anggep sampah

aku wis iso nompo
kabeh dadi crito loro
matur nuwun mugo kowe ora getun

ning jembatan anyar
sing ngajari aku tetep tegar
yowes rapopo yen kowe uwis
milih lanang sing liyo

ning kreteg lawas iki
aku kudu ikhlas ati
nompo kasunyatan
kelangan tanpo nduweni

---INTRO---

ra eling wektu aku mikirke sliramu
manis esemmu kegowo ning ngimpiku
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
tresnoku iki mung mbok anggep sampah

aku wis iso nompo
kabeh dadi crito loro
matur nuwun mugo kowe ora getun

ning jembatan anyar
sing ngajari aku tetep tegar
yowes rapopo yen kowe uwis
milih lanang sing liyo

ning kreteg lawas iki
aku kudu ikhlas ati
nompo kasunyatan
kelangan tanpo nduweni

ning jembatan anyar
sing ngajari aku tetep tegar
yowes rapopo yen kowe uwis
milih lanang sing liyo

ning kreteg lawas iki
aku kudu ikhlas ati
nompo kasunyatan
kelangan tanpo nduweni

bunderan srandakan
sing wis dadi saksi
aku ro kowe rabakal dadi siji
bunderan iki wis ngajari kuat ati

Baca Juga : Lirik Lagu Bunderan Sleko Tuban - Didi Kempot