Lirik Lagu Bunderan Sleko Tuban - Didi Kempot


Judul Lagu : Bunderan Sleko Tuban
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot Ft Nur KDI
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bunderan Sleko Tuban - Didi Kempot


Lk :
Srengenge padangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
Isih neng kene opo uwis lungo

Pr :
Rembulan sing ono ing langit biru
Padangono aku wong sing nandang rindu
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Lk : Janjine tansah nresnani

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Pr : Janjimu jare ra lali

Pr :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Lk :
Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandengen tanganku aku pingin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Lk : Janjine tansah nresnani

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Pr : Janjimu jare ra lali

Pr :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Lk :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM