Lirik Lagu Bunderan Sleko Tuban - Didi Kempot

Srengenge padangono ati iki Singkirno mendung sing neng langit kuwi Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo Isih neng kene opo uwis lungo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Bunderan Sleko Tuban
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot Ft Nur KDI
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bunderan Sleko Tuban - Didi Kempot


Lk :
Srengenge padangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
Isih neng kene opo uwis lungo

Pr :
Rembulan sing ono ing langit biru
Padangono aku wong sing nandang rindu
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Lk : Janjine tansah nresnani

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Pr : Janjimu jare ra lali

Pr :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Lk :
Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandengen tanganku aku pingin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Lk : Janjine tansah nresnani

Ft : Neng kene neng kutho tuban
Pr : Janjimu jare ra lali

Pr :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Lk :
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng bunderan sleko tuban

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053