Lirik Lagu Happy Asmara - Dungo


Lirik Lagu Happy Asmara - Dungo

Lirik Dungo - Happy Asmara


Title : Dungo
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Cak Percil
Label : Maska Record

Dungo Lyrics


awan bengi ora iso turu
kelingan marang kang masku
saben dino tansah kangen sliramu
wong bagus gantilane atiku

mandahneo biso malek wektu
dadi siji marang esemmu
roso seneng jroning atiku
wong bagus neng ngendi paranmu

bisoku mung nangis ono jeroning ati
roso loro nganti kegowo ngimpi
bisoku mung dungo ono ngersane gusti
ilangono roso loro njero ati

---INTRO---

mandahneo biso malek wektu
dadi siji marang esemmu
roso seneng jroning atiku
wong bagus neng ngendi paranmu

bisoku mung nangis ono njeroning ati
roso loro nganti kegowo ngimpi
bisoku mung ndungo ono ngersane gusti
ilangono roso loro njero ati

bisoku mung nangis ono njeroning ati
roso loro nganti kegowo ngimpi
bisoku mung ndungo ono ngersane gusti
ilangono roso loro njero ati

opo pancen iki kudu tak lakoni
tetep sabar masio nangis neng ati
opo pancen iki wes dadi garise
kabeh mau mugo ono hikmahe

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku




-->