Lirik Lagu Happy Asmara - Lalekno Aku


Lirik Lagu Happy Asmara - Lalekno Aku

Lirik Lalekno Aku - Happy Asmara


Title : Lalekno Aku
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Nanang Kliwon (Banyuwangi)
Label : SCM Records

Lalekno Aku Lyrics


wes lalekno awakku
sing mbiyen nate mbok tresnani
wes lupakan diriku
yang dulu pernah kau cintai

amergo ku saiki wes nemu
seng luweh ngerteni tresnoku

ojo di salahne aku wes ninggalne
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
ojo di paido pancen wes ra jodo
tak jaluk awakmu golek penggantiku

---INTRO---

wes lalekno awakku
sing mbiyen nate mbok tresnani
wes lupakan diriku
yang dulu pernah kau cintai

amergo ku saiki wes nemu
seng luweh ngerteni tresnoku

ojo di salahne aku wes ninggalne
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
ojo di paido pancen wes ra jodo
tak jaluk awakmu golek penggantiku

ojo di salahne aku wes ninggalne
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
ojo di paido pancen wes ra jodo
tak jaluk awakmu golek penggantiku
golek penggantiku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku




-->