Lirik Lagu Denny Caknan - Proliman Joyo


Lirik Lagu Denny Caknan - Proliman Joyo

Lirik Proliman Joyo ( Kota Madiun ) - Denny Caknan


Title : Proliman Joyo
Artist : Denny Caknan
Songwriter : Denny Caknan X Soepardi Aye ( Moh. Arif )

Proliman Joyo Lyrics


gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
ngelingke aku marang sliramu
bebarengan nyawiji ono ning kutho iki
njogo roso ngukir tresno ning ati

ora bakal lali dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku
ananging saiki bedo sing tak lakoni
kowe lungo ninggal loro kabeh wis mbok blenjani

proliman joyo ninggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalke aku
aku ning kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

cukup ku berkorban
cukup aku bertahan
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

---INTRO---

ora bakal lali dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku
ananging saiki bedo sing tak lakoni
kowe lungo ninggal loro kabeh wis mbok blenjani

proliman joyo ninggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalke aku
aku ning kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

proliman joyo ninggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalke aku
aku ning kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

cukup ku berkorban
cukup aku bertahan
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

Baca Juga : Lirik Lagu Denny Caknan - Layang Kangen