Lirik Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti


Lirik Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti

Lirik Titipane Gusti - Happy Asmara


Title : Titipane Gusti
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Denny Caknan
Label : SCM Records

Titipane Gusti Lyrics


tenanono perasaan iki
kanggo kowe sing lagi tak tresnani
mbok tulung ojo ngecewakne atiku
sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

iklasno atimu
pasrahne ning aku
ra bakal tak larani tekane matiku
ojo sok mikir aku bakal nglarani
mergo ku yakin we titipane gusti
sing tak kangeni

mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro
pengenku kowe iso nambani
ngewangi lali rupane

tekane atimu
tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

---INTRO---

iklasno atimu
pasrahne ning aku
ra bakal tak larani tekane matiku
ojo sok mikir aku bakal nglarani
mergo ku yakin we titipane gusti
sing tak kangeni

mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro
pengenku kowe iso nambani
ngewangi lali rupane

tekane atimu
tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang
jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tekan Semene




-->