Lirik Lagu Fajar Combo - Mumet Angsuran


Lirik Lagu Fajar Combo - Mumet Angsuran

Lirik Lagu Mumet Angsuran by Fajar Combo ciptaan dari Fajar Combo. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Mumet Angsuran
Artist : Fajar Combo
Songwriter : Fajar Combo
Category : Lagu Pacitan Terbaru 2020

Mumet Angsuran Lyrics

matur thank you
bank sing wes ngutangi aku
iso kanggo nyukupi kebutuhanku
nanging sepurane
wes sesasi aku nganggur
wulan iki durung biso ngangsur

mbok tagiho aku mung biso semoyo
ora niat aku bakale suloyo
yen aku wes nduwe bakal tak bayare
piro enteke dendo lan bungane

nangis jroning ati
janji eling ngangsur ben sasi
nganti mumet ora mari mari
ngombe puyer sangsoyo ndadi

mbok tagiho aku mung biso semoyo
ora niat aku bakale suloyo
yen aku wes nduwe bakal tak bayare
piro enteke dendo lan bungane

nangis jroning ati
janji eling ngangsur ben sasi
nganti mumet ora mari mari
ngombe puyer sangsoyo ndadi

duh Gusti paringono rejeki
enggal sirno pacoban iki
mugo biso kerjo saben dino
mbayar angsuran ra ngoyo

mugo biso kerjo saben dino
urip tansah bahagio mulyo

Baca Juga : Lirik Lagu Fajar Combo - Ampun Ngoten