Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang


Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang

Lirik Sing Tak Sayang Ilang - Happy Asmara


Title : Sing Tak Sayang Ilang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Ricky Oyii
Label : DD Star Record

Sing Tak Sayang Ilang Lyrics


sing tak sayang wes ilang mergo akeh pacoban
kowe mblenjani janji ninggalne aku dewean
sing tak sayang wes ilang mergo kalah saingan
kowe ninggalne aku ngaboti wong wadon liyan

kowe wong sing tak tresnani
saiki malah nggudo ati
janjimu pengen urip bebarengan
tapi nyatane tresnaku kapusan

aku ora bakal lali
karo kowe sing tau ono ning ati
nyatane tresnoku sing mbok sepelekke
tak tahan tahan atiku tambah kelaran

sing tak sayang wes ilang mergo akeh pacoban
kowe mblenjani janji ninggalne aku dewean
sing tak sayang wes ilang mergo kalah saingan
kowe ninggalne aku ngaboti wong wadon liyan

sing tak sayang ilang sing tak sayang ilang
mergo tresnoku ro kowe wes akeh pacoban
we blenjani janji ninggalne aku dewean
wes tak tahan tahan atiku tambah kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Selalu Sabar