Lirik Lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku


Lirik Lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku

Lirik Lungamu Salahku - Happy Asmara


Title : Lungamu Salahku
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Cipluk
Label : Sakuranada

Lungamu Salahku Lyrics


saben bengi angel mereme mripat iki
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
opo kowe ngerti karo sing tak rasakke
urip dewe tanpo kowe ning kene

jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti neng kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglaleke
ra pingin ngadoh kowe

yo mung tak dungakno
mugo mugo kowe
bakal seneng ono ning kono
aku ra bondo aku ra kerjo
ra duwe opo opo

kudu tak iklasno mergo lungamu
kabeh kui mau salahku
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu

jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti neng kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglaleke
ra pingin ngadoh kowe

yo mung tak dungakno
mugo mugo kowe
bakal seneng ono ning kono
aku ra bondo aku ra kerjo
ra duwe opo opo

kudu tak iklasno mergo lungamu
kabeh kui mau salahku
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sontoloyo