Lirik Lagu Emily Young - Kelambi Suwek


Lirik Lagu Emily Young - Kelambi Suwek

Lirik Kelambi Suwek - FDJ Emily Young


Title : Kelambi Suwek
Artist : Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Kelambi Suwek Lyrics


kangen kowe kangen aku
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
ati ra iso ngapusi sejatine kangen
tapi kowe kaya ra ngreken

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

---INTRO---

kangen kowe kangen aku
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
ati ra iso ngapusi sejatine kangen
tapi kowe kaya ra ngreken

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

karo aku karo aku
kowe asline rindu

Baca Juga : Lirik Lagu Wong Sepele - Emily Young