Lirik Lagu Emily Young - Kelambi Suwek

Lirik Lagu Emily Young - Kelambi Suwek

Lirik Kelambi Suwek - FDJ Emily Young

Title : Kelambi Suwek
Artist : Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Kelambi Suwek Lyrics

kangen kowe kangen aku
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
ati ra iso ngapusi sejatine kangen
tapi kowe kaya ra ngreken

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

INTRO

kangen kowe kangen aku
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
ati ra iso ngapusi sejatine kangen
tapi kowe kaya ra ngreken

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

kelambi suwek kiwo lan tengen
gayamu cuek ning asline kangen
karo aku karo aku
kowe pengen ketemu

karo aku karo aku
kowe asline rindu

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.