Lirik Lagu Cukup Mbiyen Kae - Intan Rahma


Lirik Lagu Cukup Mbiyen Kae - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Cukup Mbiyen Kae


Title : Cukup Mbiyen Kae
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Cukup Mbiyen Kae Lyrics


aku
aku wes lali karo ceritane
cerito sing mbiyen wis mbok tinggalke
wis tak guwang kenangane
kowe rasah ngelingke

loroku
loroku sing mbiyen uwes garing
tekomu mung arep nggawe aku eling
rasah gugah cerito
wes raiso roso wis ora ono

opo kowe ora eling
naliko mbiyen ise nyanding
mbok larani aku
mbok iris ati lan batinku
koe lali opo ngelali
ra eling dosamu wingi

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku
tok larani ra nggo wektu
uwes pisan wae
cukup mbiyen kae
loro mergo kowe

loroku
loroku sing mbiyen uwes garing
tekomu mung arep nggawe aku eling
rasah gugah cerito
wwes raiso roso wis ora ono

opo kowe ora eling
naliko mbiyen ise nyanding
mbok larani aku
mbok iris ati lan batinku
koe lali opo ngelali
ra eling dosamu wingi

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku
tok laranira nggo wektu
uwes pisan wae cukup mbiyen kae
loro mergo kowe

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku
tok laranira nggo wektu
uwes pisan wae cukup mbiyen kae
loro mergo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Dalan Liyane