Lirik Lagu Banyu Mili - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Banyu Mili - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Banyu Mili


Title : Banyu Mili
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Kang Seger
Label : Prima Pro / Wahana Musik

Banyu Mili Lyrics


koyo ngenteni tebluke lintang
sabendino sun ndungo sing kurang kurang
kapan bakal biso keturutan
nyanding riko hang sun idam idam

opo sun ngomong gedigi salah
sun rasakno ati yo koyo sing betah
ngalor ngidul ngetan ngulon salah
opo mulo isun iki kudu pasrah

embuh sampek kapan sun gedigi
roso welas mung ono ring njero ngimpi
kari seru kangene ring ati
yo sing gelem meneng koyo banyu mili

embuh sampek kapan sun nganteni
roso welas yoro biso dadi siji
orip bareng koyo hang sun angen
susah seneng podo di songgo bareng

---INTRO---

opo sun ngomong gedigi salah
sun rasakno ati yo koyo sing betah
ngalor ngidul ngetan ngulon salah
opo mulo isun iki kudu pasrah

embuh sampek kapan sun gedigi
roso welas mung ono ring njero ngimpi
kari seru kangene ring ati
yo sing gelem meneng koyo banyu mili

embuh sampek kapan sun nganteni
roso welas yoro biso dadi siji
orip bareng koyo hang sun angen
susah seneng podo di songgo bareng

Baca Juga : Lirik Lagu Tamu Undangan - Anggun Pramudita